Workshop

De manager als loopbaancoach

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Ontdek hoe je als leidinggevende talent herkent, bespreekbaar maakt en ontwikkelt, met krachtige en energieke talentgesprekken die zowel coachend als resultaatgericht zijn.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Coachende mindset: Leer hoe je als leidinggevende de rol van loopbaancoach op je neemt om medewerkers te helpen hun talenten volledig te benutten.
  • Meer lef en daadkracht: Ontwikkel vaardigheden om talentgesprekken met lef en daadkracht te voeren, die verder gaan dan traditionele functioneringsgesprekken.
  • Verhoogde betrokkenheid: Creëer een werkomgeving waarin medewerkers intrinsiek gemotiveerd worden om te groeien en hun volledige potentieel te benutten.

Wat je gaat doen:

In de SkillGym “De manager als loopbaancoach” leer je hoe je als leidinggevende talent herkent en optimaal benut binnen je team. Het voeren van talentgesprekken vraagt om durf, helderheid en verbinding. Tijdens deze interactieve skill gym ontdek je hoe je verder gaat dan functioneringsgesprekken en medewerkers helpt hun unieke talenten te ontwikkelen. Door energieke, open en eerlijke gesprekken voer je als manager gesprekken over drijfveren, energiebronnen en groeimogelijkheden. Geen rollenspellen, maar creatieve leervormen waarbij je leert hoe je talent in kaart brengt en benut, terwijl je tegelijk de grenzen bewaakt voor duurzame prestaties.

Tijdens deze SkillGym:

  • Introductie Talentontwikkeling: Wat is talent? Hoe herken je het in je team en waarom is het essentieel voor de groei van je organisatie?
  • Improvisatie-oefeningen: Speelse en creatieve oefeningen om te leren hoe je talentgesprekken opent, zonder vast te zitten aan vaste formats.
  • Talentgesprekken met lef: Oefen gesprekken waarin je drijfveren, energiebronnen en ontwikkelpotentieel bespreekt, met aandacht voor eerlijkheid en duidelijke kaders.
  • Inzicht in Groeiplannen: Leer hoe je samen met je medewerkers een talentontwikkelingsplan opstelt dat aansluit op hun potentieel en de doelen van de organisatie.
  • Reflectie en feedback: Inzichten delen en leren van elkaar om je gesprekstechnieken verder te verfijnen.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.