Workshop

Samen groeien als Team

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Leer elkaar écht kennen en bouw vertrouwen binnen je team door verrassende, interactieve oefeningen gebaseerd op Lencioni's model en de 5 drijfveren van Transactionele Analyse (TA).

Met deze skills ga je naar huis:

  • Bouwen aan vertrouwen: Creëer een teamcultuur waarin openheid en vertrouwen centraal staan door elkaars drijfveren te leren kennen.
  • Complimentariteit in teams: Leer de unieke krachten van jouw team te herkennen en gebruik ze om de samenwerking te verbeteren.
  • Speels en interactief: Leuke en verrassende werkvormen die zorgen voor verbinding en een frisse kijk op teamdynamiek.

Wat je gaat doen:

Deze SkillGym draait om het versterken van de basis van je team: vertrouwen en openheid. Gebaseerd op Patrick Lencioni’s piramide van teamdynamiek, ontdek je hoe echte verbinding leidt tot betere samenwerking en teamresultaten. Op een speelse manier leer je jouw collega’s op een dieper niveau kennen, ontdek je elkaars persoonlijke drijfveren en bouw je een stevige basis voor psychologische veiligheid. Leuke en verrassende werkvormen, zoals het onderzoeken van de 5 drijfveren van Transactionele Analyse, zorgen voor een frisse kijk op jezelf en je team. De focus ligt op het opbouwen van vertrouwen door het delen van ervaringen, feedback, en persoonlijke verhalen.

Tijdens deze SkillGym:

  • Introductie Lencioni’s Piramide: Begrijp de vijf frustraties van teams en waarom vertrouwen de basis is.
  • Verken je teamdynamiek: Ontdek de verschillende drijfveren van TA en zie hoe deze drijfveren de teamdynamiek beïnvloeden.
  • Complimentariteit in actie: Vind de kracht van complementariteit binnen je team en werk samen om nog hechter te worden.
  • Verrassende teambuilding: Deel persoonlijke verhalen en krijg inzicht in wat elke teamlid uniek maakt door speelse, interactieve werkvormen.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.