Workshop

Vergroot je wendbaarheid

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Beleef wendbaarheid en veerkracht op een interactieve manier met de game Moving Forward! en ontdek hoe je deze cruciale skills kunt versterken binnen je team.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Ontdek de impact van gamification: Combineer fun en inhoud met gamification om wendbaarheid en veerkracht op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken.
  • Teamgerichte aanpak: Ontdek samen met je collega’s nieuwe strategieën om als team flexibeler en weerbaarder te worden in een veranderende werkomgeving.
  • Direct toepasbaar: Concrete handvatten en inzichten die je meteen kunt inzetten om veranderingen met vertrouwen en flexibiliteit tegemoet te treden.

Wat je gaat doen:

De Skill Gym Moving Forward! brengt wendbaarheid en veerkracht tot leven door middel van een interactieve game, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Wendbaarheid en veerkracht zijn niet alleen noodzakelijk om met verandering om te gaan, maar ze versterken ook je teamdynamiek. In deze skill gym ontdek je samen met je collega’s nieuwe manieren om flexibeler te worden en uitdagingen vanuit een positief en krachtig perspectief te benaderen. Door de kracht van gamification beleef je een unieke ervaring waarin competitie, samenwerking en reflectie samenkomen, en je met concrete acties naar huis gaat om de wendbaarheid van je team te versterken.

De game geeft jou inzicht in hoe wendbaarheid en veerkracht leeft bij jouw collega’s. Er ontstaat meer begrip voor elkaars drijfveren om succesvol samen te werken op deze relevante skill.

Tijdens deze SkillGym:

  • Introductie Wendbaarheid & Veerkracht: Ontdek wat wendbaarheid en veerkracht betekenen voor jou en je team, en waarom deze skills cruciaal zijn in een veranderende wereld.
  • Game Moving Forward!: Een speelse, interactieve game waarin je samen met je team nieuwe perspectieven op wendbaarheid verkent. Fun en competitie vormen de basis voor verdieping.
  • Reflectie en actie: Samen bespreken we de uitkomsten van de game, kijken we naar welke concrete acties je kunt nemen om de wendbaarheid en veerkracht in je team te vergroten.
  • Teamgroei: Versterk de samenwerking binnen je team door middel van speelse interactie, waarbij je gezamenlijk leert flexibel en proactief te reageren op veranderingen.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.