Workshop

De kracht van 8 – Effectief beïnvloeden

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Vergroot je persoonlijke effectiviteit en versterk je interne positionering door authentiek te communiceren. Leer de 8 stijlen van beïnvloeding en bereik sneller je doelen.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Versterk je invloed: Ontdek hoe je jouw gedrag kunt aanpassen om impactvoller en doelgerichter te communiceren.
  • Flexibel communiceren: Leer verschillende gedragsstijlen effectief in te zetten voor betere samenwerking en sterke relaties.
  • Zelfinzicht en groei: Ontvang directe feedback op jouw voorkeursstijl en ontwikkel je persoonlijke leiderschapsvaardigheden door praktijkgerichte oefeningen.

Wat je gaat doen:

In de SkillGym In de kracht van 8 ontdek je hoe jouw persoonlijke gedragsstijl je communicatie en invloed beïnvloedt. Door middel van de Roos van Leary leer je jouw voorkeursstijl kennen en wanneer het slim is deze te gebruiken. Daarnaast verken je de andere 7 stijlen om flexibeler en effectiever te communiceren in verschillende situaties. Door actief aan de slag te gaan met persoonlijke voorbeelden, feedback en reflectie, ontwikkel je de vaardigheid om jouw gedragsrepertoire te verruimen. Zo vergroot je niet alleen jouw persoonlijke effectiviteit, maar ook je vermogen om te beïnvloeden, impact te maken en je doelen te realiseren.

Tijdens deze SkillGym:

  • Introductie: De Roos van Leary: Leer de 8 beïnvloedingsstijlen kennen en ontdek jouw voorkeursstijl door een test.
  • Verkenning van de stijlen: In een dynamisch spel van communicatie, reflecteren en feedback ervaar je hoe je de verschillende stijlen kunt inzetten om effectiever te communiceren en samen te werken.
  • Actieve oefening: Ga aan de slag met persoonlijke cases en ontvang directe feedback op jouw communicatiestijl.
  • Reflectie en groei: Reflecteer op jouw invloed en ontwikkel nieuwe vaardigheden voor persoonlijk leiderschap en invloed in je werkomgeving

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.