Workshop

Mijn beweging in verandering

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je hoe je eigenaarschap neemt in verandering. Je leert de vier Kamers van Verandering kennen en zet zinvolle, concrete stappen.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Persoonlijk eigenaarschap: Je krijgt inzichten in jouw veranderproces en leert hoe je op een comfortabele manier beweging creëert.
  • Concreet en toepasbaar: Je vertaalt inzichten direct naar actiepunten voor jezelf en je team, wat de verandering tastbaar en haalbaar maakt.
  • Verhoogde wendbaarheid: Ontdek nieuwe perspectieven die jouw veerkracht versterken en je energie geven om met verandering om te gaan.
  • Positieve boost: Je ervaart een interactieve en inspirerende aanpak die verandering als kans presenteert, niet als obstakel.

Wat je gaat doen:

In de SkillGym Mijn Beweging in Verandering ontdek je hoe je zelf meer eigenaarschap kunt nemen in veranderprocessen. Via een inspirerende Virtual Reality Experience maak je kennis met de vier Kamers van Verandering en leer je waar jij en je team zich bevinden in dit proces. Door middel van uitdagende reflectieopdrachten vertaal je de opgedane inzichten naar concrete stappen die passen bij jouw werkpraktijk. Je leert vanuit nieuwe perspectieven te kijken, wat je energie geeft en je veerkracht vergroot. Deze workshop helpt jou en je team om wendbaarder te worden en verandering met vertrouwen te omarmen.

Tijdens deze SkillGym:

  • Introductie en Virtual Reality Experience: Maak kennis met de Kamers van Verandering© en ontdek waar jij staat in het veranderproces.
  • Reflectie en dialoog: Leer het belang van goede communicatie binnen verandering en krijg inspiratie voor wat jij nodig hebt om in beweging te komen.
  • Persoonlijke vertaalslag: Werk aan reflectieopdrachten en concrete acties om jouw inzichten naar de praktijk te brengen, zowel voor jezelf als in het belang van het team.
  • Actieplanning: Formuleer stappen voor een positieve en wendbare houding ten opzichte van verandering.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.