Workshop

Delegeren: Meer regie, meer resultaat

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Leer effectief delegeren en verhoog de motivatie en prestaties van je team door de juiste balans te vinden tussen verantwoordelijkheid geven en loslaten.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Meer teammotivatie: Verhoog de betrokkenheid en motivatie door taken op het juiste niveau te delegeren.
  • Zelfvertrouwen en eigenaarschap: Bouw zelfvertrouwen op binnen je team door medewerkers ruimte te geven voor groei en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Meer tijd en focus: Creëer ruimte voor je eigen kerntaken door effectief te delegeren zonder controle te verliezen.

Wat je gaat doen:

In de SkillGym Delegeren voor managers ontdek je hoe je delegeren kunt inzetten als krachtig leiderschapsinstrument om motivatie, prestaties en zelfvertrouwen binnen je team te vergroten. We gaan dieper in op hoe je de juiste balans vindt tussen verantwoordelijkheid geven en loslaten, zonder dat je het gevoel creëert dat taken ‘over de schutting worden gegooid’. Je leert hoe je het ontwikkelingsniveau van je medewerkers herkent en de juiste aanpak kiest voor effectief delegeren. Deze interactieve sessie is gebaseerd op praktijkcases en geeft je de tools om direct in je eigen team toe te passen.

Tijdens deze SkillGym:

  • Verwachtingsmanagement: Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers precies weten wat er van hen wordt verwacht?
  • Balans tussen verantwoordelijkheid en loslaten: Leer verantwoordelijkheid vergroten zonder het gevoel van ‘over de schutting gooien’ te creëren.
  • Partnerschap voor prestaties: Hoe je delegeren effectief kunt afstemmen op het ontwikkelingsniveau van je medewerkers. Hierbij kijken we uiteraard naar het model van Situationeel Leiderschap.
  • Praktijkcases: Je werkt met eigen ingebrachte situaties zodat je met concrete handvatten de volgende dag aan de slag kan in jouw dagelijkse praktijk.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.