Workshop

Creatief denken

}

3,5 uur

Op locatie of online

950,- excl. BTW

Leer complexe problemen oplossen door systeemdenken en multidisciplinaire samenwerking, zodat je uitdagingen holistisch kunt benaderen en creatief aan oplossingen werkt.

Met deze skills ga je naar huis:

  • Holistische probleemoplossing: Ontwikkel het vermogen om problemen vanuit een breder perspectief te analyseren en duurzame oplossingen te creëren.
  • Systeemdenken toepassen: Leer hoe je complexe vraagstukken kunt doorgronden door de onderlinge verbanden tussen verschillende factoren te begrijpen.
  • Multidisciplinaire samenwerking: Versterk je vaardigheden om creatief samen te werken.

Wat je gaat doen:

In een wereld waar problemen steeds complexer worden, vraagt het oplossen ervan om meer dan alleen een traditionele aanpak. Deze Skillgym daagt je uit om problemen vanuit een systeemwereld te bekijken, waarbij je leert hoe verschillende disciplines samenwerken. Deze Skillgym biedt een uitdagende, eigentijdse leerervaring, speciaal ontworpen voor professionals die klaar zijn om creatief te denken en handelen.

In deze SkillGym leer je hoe je complexe problemen kunt aanpakken door systeemdenken te combineren met creatief denken. We starten met een heldere uitleg van systeemdenken en hoe dit je helpt om patronen en verbanden te zien.

Vervolgens werk je in kleine groepen aan praktijkgerichte cases, waarbij je out-of-the-box oplossingen bedenkt voor complexe uitdagingen. Met interactieve oefeningen leer je nieuwe benaderingen te vinden en verbanden te leggen die je eerder over het hoofd zag. Dit programma stimuleert samenwerking, creativiteit en het vermogen om vraagstukken effectief aan te pakken, zowel binnen je team als in een bredere context.

Een skill boost voor jezelf én je hele team

On demand

Volg korte, krachtige skill gyms wanneer het jou uitkomt, zonder lange trainingsprogramma’s. Je kunt binnen 2 weken een skill gym volgen.

21st century skills

Focus op actuele human skills die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele wendbaarheid.

To the point

Alle skill gyms zijn eigentijds, interactief en meteen praktisch toepasbaar. Ideaal voor de dynamische professional die snel en effectief wil leren.

Neem contact op voor een offerte op maat

Een offerte op maat ontvangen voor jouw team? Vul dan dit formulier in! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.