Vind dé SkillGym die jouw team een skill boost gaat geven.

Bekijk alle SkillGyms:

SkillGym categorie

SkillGym categorie
  • Alle SkillGyms
  • Inspirerend leiderschap
  • Succesvolle teams
  • Impactvolle communicatie
  • Veerkracht en wendbaarheid

De manager als loopbaancoach

Ontdek hoe je als leidinggevende talent herkent, bespreekbaar maakt en ontwikkelt, met krachtige en energieke talentgesprekken die zowel coachend als resultaatgericht zijn.

Lees meer

Empowerment in actie

Het wordt zoveel leuker als je elkaar empowered! Breng jezelf en je team naar een hoger niveau door te leren hoe je empowerment creëert, benut, en als krachtig instrument inzet in je werk.

Lees meer

Kleur bekennen

Leer elkaars communicatiestijlen kennen via de Whole Brain®-methode en ontdek hoe jullie als team beter samenwerken door meer begrip en effectievere communicatie.

Lees meer

Empathisch leiderschap

Ontdek hoe empathisch leiderschap bijdraagt aan authentieke verbindingen, vertrouwen en een positieve werkomgeving, terwijl je leert de juiste balans te vinden als leider.

Lees meer

Samen groeien als Team

Leer elkaar écht kennen en bouw vertrouwen binnen je team door verrassende, interactieve oefeningen gebaseerd op Lencioni’s model en de 5 drijfveren van Transactionele Analyse (TA).

Lees meer

Creëer Psychologische Veiligheid

Leer hoe je als leidinggevende een veilige werkomgeving creëert waarin je team durft te experimenteren, fouten te maken en zich vrij uit te spreken voor groei en succes.

Lees meer

Hybride Leiderschap

Versterk je hybride leiderschapsvaardigheden met tools en strategieën om je team, zowel op afstand als dichtbij, optimaal te verbinden en motiveren

Lees meer

Vergroot je wendbaarheid

Beleef wendbaarheid en veerkracht op een interactieve manier met de game Moving Forward! en ontdek hoe je deze cruciale skills kunt versterken binnen je team.

Lees meer

Lichaamstaal digitaal

Leer hoe je lichaamstaal effectief inzet tijdens online meetings. Vergroot je impact en verbind beter met collega’s in een digitale omgeving door bewuste non-verbale communicatie.

Lees meer

Van Lief naar Lef

Leer hoe je op een duidelijke en respectvolle manier voor jezelf opkomt. Ontwikkel assertiviteit door praktische technieken en ervaringsgerichte oefeningen die direct toepasbaar zijn.

Lees meer

Mijn beweging in verandering

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je hoe je eigenaarschap neemt in verandering. Je leert de vier Kamers van Verandering kennen en zet zinvolle, concrete stappen.

Lees meer

De stop knop

Leer in deze interactieve skill gym hoe je grenzen stelt, stress voorkomt, en op een respectvolle manier ‘nee’ zegt zonder de relatie te schaden.

Lees meer

Creatief denken

Leer complexe problemen oplossen door systeemdenken en multidisciplinaire samenwerking, zodat je uitdagingen holistisch kunt benaderen en creatief aan oplossingen werkt.

Lees meer

Ontwikkel een Groeimindset

Soms loop je vast in een ‘Ja-Maar show’: alles lijkt onmogelijk. Wat als je je mindset verandert en openstaat voor nieuwe perspectieven?

Lees meer

Blijf veerkrachtig!

Wil jij ook meer veerkracht ontwikkelen? In een positieve flow blijven? Het organiseren van je werk effectiever doen? Volg dan de skill gym Blijf Veerkrachtig!

Lees meer

Veranderkracht

Weerstand en tegenwind horen nu eenmaal bij veranderingen, maar hoe blijf je als manager staande in deze dynamiek? Hoe leid je een verandering in goede banen en hoe pak je je rol om te zorgen...

Lees meer

Vitaal Leiderschap

Om duurzame organisaties te creëren zijn vitale leiders nodig: leiders die zorgen voor een gezonde werkcultuur met als gevolg een toename in betrokkenheid, prestaties en vitaliteit.

Lees meer